NOS-correspondent Rop Zoutberg, nu werkzaam in Rome, woonde jarenlang in Madrid. Hij schreef er een actueel en vlot geschreven boek over: Van Madrid naar de hemel. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Spanje en Madrid in het bijzonder.

Rop Zoutberg - Van Madrid naar de hemel
Rop Zoutberg – Van Madrid naar de hemel

Vrijdag 2 november 2012 was de officiële presentatie in bijzijn van Javier Vallaure, de Spaanse ambassadeur in Nederland en de vermakelijke Imca Marina (bekend van het lied Viva España) bij boekhandel Molinos de Viento in Amsterdam. Eén van de aanwezigen was de vaste cameraman van Rop Zoutberg in Madrid, Raúl Cadenas. Zie ook kamafotos.nl.

Raúl Cadenas en Rop Zoutberg - © Hans Konings
Raúl Cadenas en Rop Zoutberg – © Hans Konings

Amsterdam, november 2012

la Crónica